loading...
گروه های درسی دبیرستان کوثر
bordbar بازدید : 90 شنبه 14 اردیبهشت 1392 نظرات (1)

جلسه گروه ریاضی در روز شنبه ۲۴/۱/۹۲ با حضور دبیران ریاضی این دبیرستان و تلاوت چند آیه از قرآن کریم آغاز گردید

موارد مورد بحث در این جلسه عبارتند از :

  1. هفته اول بعد از تعطیلات مرور درسهای گذشته و بر گزاری امتحان از دروس گذشته برای مرور درس
  2. تقسیم کار برای طراحی سوالات امتحان ترم دوم بین همکاران
  3. تصمیم گیری در دادن نمرات مستمر ترم ۲ که تک ندهیم
  4. تشکیل کلاسهای تقویتی در ماه بعد و تشویق دانش آموزان برای ثبت نام
  5. تایید در تحویل به موقع نمرات مستمر و سوالات امتحانی به صورت تایپ و مرتب

 

همکاران محترم خانم ها :

  • نائیج کناری
  • رحیمی وحید
  • زال
  • بختیاری
  • شاکرمی
  • همتی

bordbar بازدید : 90 شنبه 14 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

جلسه گروه ریاضی در روز ۱۲/۱۲/۹۱ با حضور دبیران ریاضی این دبیرستان و عرض خسته نباشید به خاطر تلاش  مستمر در کلاس  ؛ آغاز گردید

موارد مورد بحث در این جلسه عبارتند از :

  1. تصمیم گرفته شد که با توجه به نظر آموزش و پرورش تکلیف عید به دانش آموزان داده نشود ولی دانش آموزان را به انجام تکالیف به دلخواه برای مرور درس در تعطیلات نوروز تشویق کنیم و برای این فعالیت اضافی نمره ای برای مستمر اختصاص دهیم 
  2. تشویق دانش آموز به مرور درسها در تعطیلات نوروز ، حتی اگر تکلیف هم ننویسند
  3. تشویق دانش آموزان که تا آخر روزهای اسفند ماه در کلاس درس حضور یابند
  4. مرور مطالب درسی در هفته آخر اسفند
  5. توافق همکاران در رساندن مباحث درسی مربوطه تا صفحه ای از کتاب تا هماهنگی باشد

همکاران محترم خانم ها :

  • نائیج کناری
  • رحیمی وحید
  • زال
  • بختیاری
  • شاکرمی
  • همتی

bordbar بازدید : 132 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (1)

جلسه گروه ریاضی در روز شنبه ۱۴/۱۱/۹۱ با حضور دبیران ریاضی این دبیرستان و عرض خسته نباشید در دوره ی امتحانات ترم یک ؛ آغاز گردید

موارد مورد بحث در این جلسه عبارتند از :

  1. بررسی نمرات پایانی دانش آموزان در تمام پایه هاو تشخیص و شناسایی دانش آموزان خیلی ضعیف و متوسط
  2. ارائه راهکارها برای پیشرفت تحصیلی دانش دانش آموزان ضعیف رو به بالا که توانایی قبول شدن در ترم آینده را دارند
  3. هماهنگی با همکاران در مورد تدریس درس ریاضی ۱ تا آخر صفحه ۱۶۴ قبل از عید
  4. اطلاع رسانی به دانش آموزان در مورد برقراری امتحان پیشرفت تحصیلی در ماه اسفند
  5. توافق همکاران در مورد استفاده بهینه از سایت و وسایل کمک آموزشی

همکاران محترم خانم ها :

  • نائیج کناری
  • رحیمی وحید
  • زال
  • بختیاری
  • شاکرمی
  • همتی
bordbar بازدید : 188 چهارشنبه 04 بهمن 1391 نظرات (2)

دهه فجر -گزیده ای از شعارهای انقلابی مردم در راهپیمایی ها

" مرگ بر این سلطنت پهلوی"
"
توپ، تانک، مسلسل دیگر اثر ندارد                 "شاه بجز خودکشی؛ راه دگر ندارد"
"
ایستادن در صف نفت حالا دیگه حرام است"              " لباس گرم بپوش که کار شاه تمام است"

" مردم! رفتن شاه ؛ یه حقه سیاسی است!                    " گول نخورید ، نهضت ما اساسی است
" زندگی مصرفی ؛ معادل بردگی است"
"
نظام شاهنشاهی ؛  مظهر هر فسادیست"
"
شاه باید برگردد"               " اعدام باید گردد"

امام خمینی در روز بيستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهريـور 1281 هجرى شمسى ( 24 سپتامپر 1902 ميلادى ) در شهرستان خميـن از توابع استان مركزى ايران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد و در خـانـدانـى از سلاله زهـراى اطهر سلام الله عليها, روح الله المـوسـوى الخمينـى پـاى بـر خـاكدان طبيعت نهاد .

در حـاليكه بيـش از 5 مـاه ولادت امام خمینمى گذشت,طاغوتيان و خـوانيـن تحت حمايت عمال حكومت وقت نداى حق طلبـى پـدر را ، كه در برابر زورگـوئيهايشان به مقاومت بـر خاسته بـود, با گلـوله پاسخ گفتنـد و در مسير خميـن به اراك وى را به شهادت رسانـدنـد.

بديـن ترتبيب امام خمينى از اوان كـودكى با رنج يتيمى آشنا و با مفهوم شهادت روبرو گرديد. وى دوران كـودكـى و نـوجـوانى را تحت سرپرستى مادر مـومنه اش (بانـو هاجر) كه خـود از خاندان علـم و تقـوا و از نـوادگان مـرحـوم آيه الله خـوانسـارى بوده است. همچنيـن نزد عمه مكرمه اش ( صاحبه خانم ) كه بانـويى شجاع و حق جـو بـود سپرى كرد اما در سـن 15 سالگى از نعمت وجـود آن دو عزيز نيز محـروم گـرديد

هجـرت امام خمینی به قـم و تحصيل دروس تكميلـى:

اندكـى پـس از هجرت آيه الله العظمـى حاج شيخ عبد الكريـم حايرى يزدى ـ رحمه الله عليه ـ ( نـوروز 1300 هجـرى شمسـى, مطابق بـا رجب 1340 هجـرى قمـرى ) امام خمينـى نيز رهسپـار حـوزه علميه قـم گرديد و به سرعت مراحل تحصيلات تكميلى علوم حـوزوى را نزد اساتيد حـوزه قـم طـى كرد.

ازدواج امام خمینی و تشکیل خانواده:

ميرزا محمد ثقفي تهراني در زمان تحصيل در شهر مقدس قم، با حاج آقا روح ‌الله مصطفوي خميني (حضرت امام) كه در آن زمان 27 سال داشت آشنا شد كه همين آشنايي، واسطه‌ ازدواج امام خميني(ره) با بانو ثقفي در سال 1308 شمسي شد. امام خميني در سال ۱۳۰۸ هجری خورشیدی با خدیجه ثقفی دختر میرزا محمد ثقفی تهرانی ازدواج کرد.برخلاف سنت رایج چند همسری و متعه در بین روحانیان آن زمان، خمینی هیچگاه همسر دیگری و متعه اختیار نکرد و برخلاف رسم آن زمان خمینی در امور منزل به همسرش کمک می کرد.
ثمره اين ازدواج تولد سيد مصطفي، فرزند اول آنها در آذر 1309؛ سيد احمد در 26 اسفند 1324 و خانم‌‌ها سيده فريده‌،‌ سيده زهرا و سيده صديقه بود.

 

هجـرت امـام خمينـى از عراق به پـاريـس:

در ديدار وزراى خارجه ايران و عراق در نيويورك تصميـم به اخراج امام خمينـى از عراق گرفته شـد. روز دوم مهر 1357 منزل امام در نجف بـوسيله قـواى بعثـى محاصره گرديـد ا نعكاس ايـن خبر با خشـم گستـرده مسلمانان در ايران, عراق و ديگـر كشـورها مـواجه شـد .

روز 12 مهر ,امام خمينى نجف را به قصد مرز كـويت ترك گفت. دولت كويت با اشاره رژيـم ايران از ورود امام خمينى به ايـن كشـور جلوگيرى كـرد. قبلا صحبت از هجـرت امام خمينى به لبنـان و يا سـوريه بـود امـا ايشان پـس از مشـورت با فـرزنـدشان ( حجه الاسلام حاج سيـد احمـد خمينـى ) تصميـم به هجـرت به پاريـس گرفت. در روز 14 مهر ايشان وارد پاريس شدند .

و دو روز بعد در منزل يكى از ايرانيان در نوفل لوشاتـو ( حـومه پاريـس ) مستقـر شـدنـد. مإمـوريـن كاخ اليزه نظر رئيـس جمهور فـرانسه را مبنـى بـر اجتناب از هرگـونه فعاليت سياسـى به امام خمينى ابلاغ كـردنـد. ايشان نيز در واكنشـى تنـد تصـريح كـرده بـود كه اينگونه محدوديتها خلاف ادعاى دمكراسى است و اگر او ناگزير شـود تا از ايـن فرودگاه به آن فـرودگاه و از ايـن كشور به آن كشـور بـرود بـاز دست از هـدفهايـش نخـواهـد كشيـد .

امام خمينى در دي ماه 57 شوراى انقلاب را تشكيل داد. شاه نيز پـس از تشكيل شـوراى سلطنت و اخذ رإى اعتماد بـراى كـابينه بختيار در روز 26 دي ماه از كشـور فـرار كرد. خبـر در شهر تهران و سپـس ايران پيچيد و مردم در خيابانها به جشـن و پايكـوبى پرداختند .

بـازگشت امـام خمينـى به ايـران پـس از 14 سـال تبعيـد:

اوايل بهمـن 57 خبر تصميم امام خمينى در بازگشت به كشور منتشر شد. هر كـس كه مى شنيد اشك شـوق فرو مـى ريخت. مردم 14 سال انتظار كشيده بـودنـد. اما در عيـن حال مردم و دوستان امام نگـران جان ايشان بـودند چرا كه هنوز دولت دست نشانده شاه سر پا و حكومت نظامى بر قرار بود. اما امام خمينى تصميـم خويـش را گرفته و طى پيامهايى به مردم ايران گفته بـود مى خـواهد در ايـن روزها سرنـوشت ساز و خطير در كنار مردمـش باشد. دولت بختيار با هماهنگى ژنرال هايزر فـرودگـاههاى كشـور را به روى پـروازهـاى خـارجى بست.

دولت بختيار پـس از چنـد روز تـاب مقـاومت نياورد و ناگزيـر از پذيرفتـن خـواست ملت شـد. سرانجام امام خمينـى بامداد 12 بهمـن 1357 پـس از 14 سال دورى از وطـن وارد كشـور شـد . استقبال بـى سـابقه مـردم ايـران چنـان عظيـم و غيـر قـابل انكـار بــود كه خبرگزاريهاى غربـى نيز ناگزير از اعتراف شـده و مستقبليـن را 4 تا 6 ميليون نفر برآورد كردند .

سرنگونى نظام شاهنشاهى و پيروزى انقلاب اسلامى 22 بهمن يوم الله:

روز 19 بهمـن 1357 پرسنل نيروى هـوايى در محل اقامت امام خمينى (مـدرسه علـوى تهران) بـا ايشـان بيعت كـردند.

سفارت آمريكا و شـوروى بـوسيله ساواكيها و پـس مانده هاى رژيـم شاه و با تحريك گروهكهاى كمـونيستـى به اصطلاح مجاهدين خلق ( منافقيـن ) در حـركتهاى ايذايـى عليه انقلاب مشـاركت فعال داشتنـد . گـروهك تروريستـى فرقان , انديشمند برجسته و عضـو شـوراى انقلاب , علامه مرتضى مطهرى را در تاريخ 12/2/58 و آيه الله قاضـى طباطبايى 10/ 8/58 و دكتر محمـد مفتح 28/9/58 و حاج مهدى عراقـى و پسـرش 4/6/58 تـرور كـرد و در تـرور آقـايان هـاشمـى رفسنجـانـى و مـوسـوى اردبيلـى نـاكـام مـاند .

كمتر از دو ماه از پيروزى انقلاب نمـى گذشت كه 2  98/ درصد راى دهندگان در رفرانـدوم 12 فروردين سال 58 در يكـى از آزادتـريـن انتخـابـات تـاريخ ايـران رإى به استقـرار نظام جمهورى اسلامـى دادند و متعاقب آن انتخابات پياپى براى تدويـن و تصـويب قانـون اساسـى و انتخاب نمايندگان مجلـس شـوراى اسلامـى برگزار گرديد .

امام خمينى پـس از پيروزى انقلاب در تاريخ دهـم اسفنـد 1357 از تهران به قـم آمده بود و تازمان ابتلإ به بيمارى قلبى 2 بهمـن 1358 ) در ايـن شهر بود . حضرت امام خمينى پس از 39 روز مداوا در بيمارستان قلب تهران , مـوقتا در منزلى واقع در منطقه دربند تهران ساكـن شد و سپـس در تاريخ 27 / 2 / 1359 بنا به تمايل خـود به منزلـى محقر متعلق به يكـى از روحـانيـون ( حجه الاسلام ) سيـد مهدى امــــام جمارانـى ) در محله جماران نقل مكـان كـرد و تـا زمـان رحلت در همين منزل ماند

به دنبال گسترش قیام مردمی، امام قدس سره در پیامی عزم خود را مبنی بر بازگشت به ایران اعلام می دارد. بختیار که با حمایت امریکا و به عنوان یک چهره ی ملی قصد مهار انقلاب و خاموش کردن شعله های قیام را دارد، خود را در این امر ناتوان می یابد و می کوشد که با قانونی جلوه دادن دولت خود، قیام مردم را سرکوب نماید. مخالفت خود را با بازگشت امام قدس سره اعلام، و دستور بسته شدن فرودگاه های کشور را می دهد. در پی انتشار این دستور مردم خشمگین، به خیابان ها ریخته  و با تحصن و شعارهای کوبنده دولت بختیار را مخاطب قرار می دهند.

پس از پانزده سال دوری از وطن درمیان استقبال پرشور مردم قدم به خاک این سرزمین گذاشت ، پانزده سالی که به خاطر خروشیدن بر استبداد و طاغوت و به خاطر بر زبان جاری کردن حقیقت به عراق ، ترکیه و  فرانسه تبعید شد .

پس از یکصد و هفده روز توقف امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو، امام خمینی (ره) ساعت سه و سی دقیقه به وقت تهران به سوی تهران حرکت کردند .

حاشیه های روزی که امام آمد . . .

حضرت امام به هنگام خروج از فرانسه با ارسال پیامی خطاب به مردم فرانسه، ضمن اظهار تشکر از آنها خداحافظی کردند.

ایشان پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند ، این در حالی بود که همه علاقمندان، دوستداران و نزدیکان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما و یا ربودن آن در آسمان چیزی بود که همه را تا لحظه فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود.

در هواپیما دویست نفر امام را همراهی می کردند که پنجاه تن  از آنان همراهان و هواداران و نزدیکان امام خمینی و ۱۵۰ نفر دیگر از خبرنگاران بودند .

راس ساعت نه و سی و هفت دقیقه و سی ثانیه امام در میان حلقه گروه منتخب استقبال کنندگان از پله های هواپیما فرود آمدند .

خمینی ای امام  . . .

با ورود حضرت امام به سالن فرودگاه، فریاد «الله اکبر» سالن فرودگاه را به لرزه در آورد. استقبال کنندگان  با خواندن سرود «خمینی ای امام»، اشک‌های مشتاقان را بر گونه‌هایشان جاری کردند.

پاسخ امام به عواطف یک میهن(مقاله دهه فجر(

حضرت امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران گفتند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می‌کنم. عواطف ملت ایران به دوش من بارگرانی است که نمی‌توانم جبران کنم.

ایشان ضمن اشاره به اینکه طرد شاه از کشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت کلمه و ادامه مبارزه تا قطع کامل ریشه‌های فساد ترغیب کردند.ایشان سپس از آنجا عازم بهشت زهرا شدند.

با وجود سرمای زمستان، شب پیش از ورود امام ، بسیاری از مردم مشتاق ، در مسیر حرکت ایشان خوابیده بودند .

هنگام ورود امام خمینی به مدت بیست دقیقه مراسم استقبال توسط تلویزیون  ایران به طور زنده پخش شد ، اما ناگهان عکس شاه بر روی صفحه تلویزیون ظاهر و برنامه قطع شد .

در حالی که مراسم ورود حضرت امام به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شد، نظامیان با یورش به این سازمان از ادامه پخش آن ممانعت کردند.

عده‌ای از مردم با قطع جریان پخش مستقیم ورود حضرت امام از تلویزیون به علت هجوم مأمورین نظامی، از عصبانیت تلویزیون‌های خود را به خیابان پرت کردند.

وقایع ۱۲بهمن از ایام‌الله دهه فجر

۱۲بهمن روز ورود روح‌الله خمینی به ایران-در این روز بزرگترین استقبال تاریخ در تهران برگزار شد؛ بطوری که طول جمعیت استقبال کننده از آیت‌الله خمینی به ۳۳ کیلومتر رسیده بود. در ساعت ۹:۵۰ دقیقه بامداد روز دوازدهم بهمن هواپیمای حامل خمینی در میان تدابیر شدید امنیتی در فرودگاه مهرآباد برزمین نشست. خمینی پس از ورود به فرودگاه و ایراد سخنرانی طبق برنامه‌ای که از قبل تنظیم شده بود عازم گورستان بهشت زهرا شد

خمینی در میان استقبال گسترده مردم تهران در ساعت یک بعد از ظهر وارد قطعه ۱۷ که مدفن شهدای انقلاب بود شد و سخنرانی خود را ایراد نمود.

وقایع ۱۴ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز شنبه ۱۴ بهمن از ایام‌الله دهه فجر در محل مدرسه شماره ۲ علوی یک مصاحبه مطبوعاتی با حضور قریب به سیصد خبرنگار ایرانی و خارجی برگزار شد که در آن ابتدا خلاصه‌ای از نظریات آیت‌الله خمینی خوانده شد؛ سپس سوالات خبرنگاران آغاز گردید که خلاصه‌ای از پاسخ خمینی به این شرح بود:

«کاری نکنند که مردم را به جهاد دعوت کنم، اگر موقع جهاد شد می‌توانیم اسلحه تهیه کنیم. دولت را بزودی معرفی خواهیم کرد. اعضای شورای انقلاب تعیین شده‌اند. از ارتش می‌خواهم هرچه زودتر به ما متصل شود. ارتشیان فرزندان ما هستند، ما به آنها محبت داریم باید به دامان ملت بیایند. قانون اساسی که تدوین شده به آراء عمومی گذاشته می‌شود تمام اتباع خارجی بطور آزاد در ایران زندگی خواهند کرد.     » 

وقایع روز ۱۶ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز ۱۶ بهمن و تعیین دولت موقت-خمینی در روز ۱۶ بهمن طی فرمانی مهدی بازرگان را به عنوان نخست وزیر موقت تعیین و معرفی کرد. عصر همان روز در سالن سخنرانی مدرسه علوی یک مصاحبه مطبوعاتی بین‌المللی ترتیب داده شد، در این جلسه بازرگان برنامه و وظایف دولت موقت را تشریح کرد و افزود برگزاری همه پرسی درباره تغییر رژیم، برگزاری انتخابات مجلس موسسان و انجام انتخابات مجلس از وظایف این دولت است.

وقایع روز ۱۹ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز نوزدهم بهمن ماه بزرگ‌ترین راه پیمایی انقلاب صورت گرفت. در قطعنامه پایانی راه پیمایی نخست وزیری مهدی بازرگان توسط تظاهرکنندگان تایید شد.

وقایع ۲۰ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

در روز ۲۰ بهمن ماه که مصادف با روز جمعه بود، مردم در دانشگاه تهران اجتماع کرده بودند تا سخنرانی رییس دولت موقت را استماع نمایند. در همین هنگام در غرب تهران درگیری شدیدی صورت گرفت؛ عده زیادی از افراد گارد شاهنشاهی به پادگان همافران نیروی هوایی حمله بردند و به محض آغاز درگیری آنان عده زیادی از جوانان وابسته به جناح‌های مختلف به نفع همافران وارد صحنه درگیری شدند. این درگیری خونین ده‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت ولی در نهایت همافران توانستند حلقه محاصره نیروهای گارد را بشکنند.

وقایع ۲۱ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز بیست و یکم بهمن ماه روز نبرد مسلحانه همه جانبه مردم و نیروهای دولتی بود. درگیری خونین مردم و لشگر گارد در این روز به اوج خود رسید؛ و جنگ تانک‌ها با مردم مسلح باعث کشته و زخمی شدن صدها نفر شد. آیت‌الله خمینی تهدید کرد در صورت عدم جلوگیری از کشتار لشگر گارد حکم جهاد خواهد داد.در اینروز چندین کلانتری توسط گروههای مسلح مردمی تسخیر شدند که در نتیجه آن مقادیر زیادی اسلحه به دست مردم افتاد. در همین روز فرمانداری نظامی تهران اعلامیه شماره ۴۰ را انتشار داد؛ بموجب این اعلامیه رفت و آمد مردم از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۵ بامداد ممنوع اعلام شد. در پی اعلامیه مزبور اعلامیه دیگری صادر و منع عبور و مرور تا ساعت ۱۲ بامداد تمدید شد. مردم عملاً مقررات حکومت نظامی را باطل ساختند و تا صبح در خیابان‌ها با ایجاد حریق و راه بندان‌های متعدد مانع حرکت قوای نظامی می‌شدند.

وقایع ۲۲ بهمن از ایام‌الله دهه فجر

۲۲ بهمن از ایام‌الله دهه فجر ،در این روز به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی، ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک به تصرف مردم در آمد.در تسخیر شهربانی سپهبد رحیمی فرماندار نظامی تهران به دست انقلابیون مسلح افتاد. پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباس آباد یکی پس از دیگری تسلیم شدند و آخرین مرکزی که به تصرف درآمد رادیو و تلویزیون بود.

 

دهه ی فجر بر فجر آفریرنان انقلاب و همه ی مردم فداکار ایران و همکاران محترم و زحمت کش این منطقه  مبارک باد

        بیا بیا که شمیم بهار می آید

دل رمیده  ، ما را قرار می آید

        سر از افق بدرآورد صبح آزادی

سرود فتح و ظفر زین دیار می آید

        بیا که شد سپری، دوره تباهی ها

زمان سروری و اقتدار می آید

        گریخت ظالم و برچیده شد بساط ستم     

نهال حق و عدالت به بار می آید

        بیا که گر رود اهریمن از وطن بیرون

فرشته از طرف کردگار می آید

       خوش آمدی به وطن مقدمت گرامی باد

 صدای هلهله از هر گذار می آید

تحقیق از: شهربانو نائیج کناری          دبیر ریاضی این دبیرستان
bordbar بازدید : 86 شنبه 16 دی 1391 نظرات (0)

اسم من گم شده است.                                 توی دفترچه ی پر حجم زمان

دیرگاهی است                                                   فراموش شدم.

اسم من گم شده است                             لا به لای ورق کهنه ی آن لایحه ها

زیر آن بند غریب                                   پشت انبوهی از آن شرط و شروط

لای آن تبصره ها                                               اسم من گم شده است

در تریبون معلق شده سخت سکوت                       حق من گم شده است.

زنگ انشاء                                          کسی انگار نمی خواست معلم بشود

شان من گم شده است                                   شان من نیست   بنالم 

شان من نیست بگویم                                                زتهی ، ز نبود

یا از این زخم کبود                                                             لیک

 رنگ رخساره گواهی دهد از سر درون                          از همه رنج فزون.

اسم من گم شده است                                              نردبانی شده ام

صاف به دیوار ترقی                                       تا که این نسل   و آن نسل

پای بر پله ی من                                                 سوی فردا بروند

و غریبانه فراموش شوم                                    اسم من گم شده است.

 

شعری از یک معلم دردمند                                 نائیج کناری

bordbar بازدید : 87 چهارشنبه 29 آذر 1391 نظرات (0)
صورت جلسه ریاضی در آذر ماه

جلسه گروه ریاضی در روز سه شنبه 2۸/۹/91 با حضور دبیران محترم این آموزشگاه با عرض سلام و خسته نباشید شروع گردید.

در این جلسه بحث هایی در مورد وضعیت تحصیلی دانش آموزان شد و مطالب مورد بحث دیگر

عبارتند از:

  • چگونگی فعالیت  در کلاسهای تقویتی برای پیشبرد تحصیلی دانش
    آموزان ضعیف
  • دوره و حل نمونه سوالات مهم و پر تکرار برای آمادگی امتحان ترم یک
  • تبادل نظر بین همکاران در مورد چگونگی دادن نمرات مستمر برای دانش آموزان خیلی ضعیف
  • تشکر از همکاران محترم در تحویل به موقع سوالات امتحانی به صورت مرتب و تایپ شده به همراه کلید سوالات
  • پیشنهاد برای بهتر   بر گزار شدن امتحان ریاضیات ترم یک  و قدردانی از مراقبین امتحانات ریاضی 
  • توصیه  برای به موقع تحویل دادن اوراق تصحیح شده امتحانات ترم و لیست نمرات مستمر
  • تشویق دانش آموزان برای جبران نمرات قبل در امتحات دی ماه
  • سرگروه : نائیج کناری

دبیران محترم :

خانم ها :

  • رحیمی وحید
  • بختیاری
  • مهدوی فر
  • زال
  • شاکرمی

bordbar بازدید : 37 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (0)

جلسه اول فلسفه و منطق  91/7/22

1- شروع در با نام و یاد خدا

2-حضور و غیاب دانش آموزان

3 توجه و دقت به دانش آموزان ضعیف

4-پرسش شفاهی فلسفه و منطق - حل تمرین منطق

جلسه دوم فلسفه و منطق  91/8/20

1-گروه بندی دانش آموزان

2-شناسایی و توجه به نیازها و تفاوت های فردی دانش آموزان

3- رعایت نظم در شروع و خاتمه کلاس و تسلط بر کلاس 

4-به کارگیری شیوه های موثر بر ایجاد تقویت و رفتار مثبت دانش آموزان

bordbar بازدید : 1253 پنجشنبه 23 آذر 1391 نظرات (0)

 

 

 

رابطه هنر با ریاضییات

 

کم نيستند کساني که رياضيات را دانشي دشوار و دست نيافتني و در ضمن خشک و خشن مي‌پندارند و به همين مناسبت ، رياضيدان و معلم رياضي را فردي عبوس ، بي‌احساس و بي‌ذوق مي‌پندارند و از اينکه کسي که سر و کار و رشته‌اش رياضيات است، اهل ذوق و هنر و شعر و موسيقي باشد و از آن لذت ببرد، متحير مي‌شوند. آيا به واقع هنر و رياضيات ، يا به عبارت ديگر ، زيبايي و ظرافت و رياضي دو مقوله متضاد و دور از هم و ناسازگارند؟ آيا علاقه به رياضيات و تخصص داشتن در آن ، به معناي بي‌ذوقي ، بي‌احساسي و دور بودن از زندگي است؟ انسان ترکيبي از احساس ، عاطفه و تاثير پذيري از يک طرف و انديشه و خرد و داوري منطقي از طرف ديگر است.

 

در واقع انسان ، مجموعه‌اي يگانه از جان و خرد است. احساس و منطق را با هيچ نيرويي نمي‌توان از هم جدا کرد. به قول هوشنگ ابتهاج عشق بي‌فرزانگي ، ديوانگي است. هر انساني از تماشاي چشم انداز يک دامنه سر سبز آرامش مي‌يابد و در عين حال به فکر فرو مي‌رود.شاعر احساس دروني خود را با شعر و نقاش با قلم و بوم بيان مي‌کند. گياه شناس در پي گياه مورد نظر خود و زبان شناس در پي يافتن ريشه نامگذاري گياه و داروشناس در جستجوي ويژگيهاي درماني آن است و رياضيدان نحوه قرار گرفتن برگ و گلبرگها يا اندازه‌ها و شکلها را مورد مطالعه قرار مي‌دهد. ولي هم گياه عضوي يگانه است و هم انسان پس علت اين گوناگوني در رابطه بين گياه و انسان ، وجود جنبه‌هاي گوناگون و گسترده انسان و تجلي آنها در شرايط مختلفي است.

 

تاريخچه ارتباط رياضيات و هنر

در دوران رنسانس ، نقاشان بزرگ ، رياضي‌دان هم بودند. آلبرتي (1472 - 1404) نخستين نياز نقاش را هندسه مي‌دانست. او بود که در سال 1435 ميلادي ، اولين کتاب را درباره پرسپکتيو نوشت. نقاشان و هنرمندان براي جان دادن به تصويرها و القاي فضاي سه بعدي به آثار خود ، به رياضيات روي آورند. بنابراين همه نقاشان دوره رنسانس نظير آلبرتي ، ديودر ، لئوناردو داوينچي ، رياضي‌داناني هنرمند يا هنرمنداني رياضي‌دان بودند. دزارک که خود ، معماري هنرمند بود به خاطر همين نياز نقاشان و با اثبات قضيه‌اي که به نام خود او معروف است، هندسه تصويري را بنيان نهاد و بعد از آن رفته رفته اصول بيشتري از رياضيات تائيد شد.

 

چرا رياضيات و هنر تا اين اندازه به هم نزديکند؟

طبيعت ، سرچشمه زاينده و بي‌پاياني است براي انگيزه دادن به هنرمند و رياضي‌دان. آنها از درون خود و از ايده‌ها سود مي‌جويند و حقيقت را نه تنها آن گونه که مشاهده مي‌شود، بلکه آن که بايد باشد و آرزوي آدمي است، مي‌بينند. هنر و رياضيات هر دو کمال و ايده‌آل را مي‌جويند.

 

رياضيات کليد طلايي براي زيبايي شناسي

طبيعت عنصر تقارن را عنوان نشانه زيبايي به هنرمند تلقين مي‌کند و سپس رياضي‌دان با کشف قانونمنديهاي تقارن به مفاهيم شبه تقارن , تقارن لغزنده مي‌رسد و کوبيسم را به هنرمند (نقاش ، شاعر يا موسيقي‌دان) تلقين مي‌کند. نغمه‌ها و آواهاي موجود در طبيعت الهام دهنده ترانه‌هاي هنرمندان بوده و رياضيدانان با کشف قانونهاي رياضي حاکم بر اين نغمه‌ها و تلاش در جهت تغيير و ترکيب آنها گونه‌هاي بسيار متفاوت و دل انگيزي در موسيقي آفريده‌اند. هر زمان که محاسبه درست رياضي در نوشته‌هاي ادبي رعايت شده، آثار جالب و ماندگار و نزديک به واقعيت و قابل قبول براي مخاطب خلق شده است. يکي از نمونه‌هاي اين مساله رعايت توجه صحيح آندره يه ويچ در افسانه ثروتمند فقير به محاسبات رياضي در داستان خود مي‌باشد (البته بدون وارد کردن محاسبات عددي) که آن را به اثري ماندگار و قابل پذيرش تبديل کرده است. ترسيمهاي هندسي و نسبت زرين کمک شاياني به هنرمندان معمار و برج ساز و ... مي‌کند.

 

زيبايي رياضيات در کجاست؟

در واقع تمامي عرصه رياضيات سرشار از زيبايي و هنر است. زيبايي رياضيات را مي توان در شيوه بيان موضوع ، در طرز نوشتن و ارائه آن در استدلالهاي منطقي آن ، در رابطه آن با زندگي و واقعيت ، در سرگذشت پيدايش و تکامل آن و در خود موضوع رياضيات مشاهده کرد. يکي از راههاي شناخت زيباييهاي رياضيات (بخصوص هندسه) آگاهي بر نحوه پيشرفت و تکامل است. جنبه ديگري از زيبايي رياضيات اين است که با همه انتزاعي بودن خود ، بر همه دانشها حکومت مي‌کند و جز قانونهاي آن ، همچون ابزاري نيرومند دانشهاي طبيعي و اجتماعي را صيقل مي‌دهد، به پيش مي‌برد، تفسير مي‌کند و در خدمت انسان قرار مي‌دهد.

 

زيبايي مسائل رياضي

براي بسياري از مسائل رياضي راه حلهاي عادي وجود دارد که وقتي اينگونه مسائل را (با اين روشها) حل مي‌کنيد، هيچ احساس خاصي به شما دست نمي‌دهد و حتي ممکن است تکرار آن شما را کسل کند. ولي وقتي به مساله‌اي برمي‌خوريد که همچون دري مستحکم در برابر شما پايداري مي‌کند و از هر سمتي به آن حمله مي‌کنيد ناکام مي‌شويد... زماني که ناگهان جرقه‌اي ذهن شما را روشن مي‌کند... عجب!... پس اينطور!... چه زيبا!... و مساله حل مي‌شود. در رياضيات اغلب از اصطلاح زيباترين راه حل يا زيبايي راه حل استفاده مي‌کنيم. ولي چرا يک راه حل مساله ما را تنها قانع و راضي مي‌کند در حالي که ديگري شوق ما را برمي‌انگيزد و شجاعت فکر و ظرافت روش را آن موجب شگفتي ما مي‌شود؟ راه حل زيبا بايد تا حدي ما را به شگفتي وا دارد ولي تنها وجود يک جنبه نامتعارف و غير عادي زيبايي استدلال رياضي را روشن نمي‌کند، بلکه بايد عينيت نيز داشته باشد.

 

هم ريختي نمونه با پديده مورد نظر و سادگي درک نمونه و سادگي کار کردن با آن ، مفهوم عيني بودن را تشکيل مي‌دهد. با بکار گرفتن عينيت ، زبان دشوار پديده را به زبان ساده‌تر مدل عيني ترجمه مي‌کنيم و نتايج لازم را بدست مي‌آوريم.وقتي که دانش آموزي مي‌خواهد به تنهايي مساله دشواري را حل کند نمونه عيني پديده‌اي را بايد در مساله شرح دهد، براي خودش بسازد، دشواري مساله‌هاي نامتعارف در اين هست که براي حل آنها بايد بطور مستقل نمونه همريخت (مساله هم ارز) را انتخاب کرد به نحوي که از پديده نخستين ساده‌تر باشد. نامتعارف بودن اين نمونه و نامنتظر بودن آن به معناي زيبايي و ظرافت راه حل است. زيبايي حل يک مساله را وقتي احساس مي‌کنيم که به کمک يک نمونه عيني بدست آيد و در ضمن نامنتظر باشد که بطور مستقيم به ذهن هر کسي نمي‌رسد و به زحمت در دسترس قرار مي‌گيرد.

 

رابطه زيباشناسي رياضي

نامنتظر بودن + عيني بودن = زيبايي

 

اين رابطه به فرهنگ رياضي مربوط مي‌شود و کسي که چنين فرهنگي دارد، ديد گسترده‌تري دارد، با کمترين نشانه‌ها ، شباهت بين زمينه‌هاي مختلف رياضي را پيدا مي‌کند و به کشف رابطه بين آنها و فرمول‌بندي و استفاده از روابط گوناگون بين آنها مي‌پردازد. و بدين ترتيب مساله را نامتعارف‌تر و زيباتر از بقيه حل مي‌کند و با ساده‌ترين و کوتاه‌ترين و در عين حال جالب‌ترين روش به جواب مساله مي‌رسد و موجب شگفتي و لذت خود و بقيه مي‌گردد.

 

تهیه شده توسط:خانم نائیج کناری
bordbar بازدید : 55 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

جلسه گروه ریاضی در روز دوشنبه 29/8/91 با حضور دبیران محترم این آموزشگاه با عرض سلام و خسته نباشید شروع گردید.

در این جلسه بحث هایی در مورد وضعیت پیشرفت و افت تحصیلی دانش آموزان شد و مطالب مورد بحث دیگر

عبارتند از:

  • گروه بندی دانش آموزان پایه اول و بیان شرح وظایف سر گروه ها
  • انتخاب همیار معلم در تمام کلاس ها
  • تقسیم بندی کار بین همکاران ریاضی در طرح سوالات میانترم که از تاریخ 11 آذر شروع می شد
  • تقسیم وظایف برای طراحی سوالات امتحان ترم اول
  • تایید سوالات ترم  ، توسط همکارا ن قبل از تایپ سوالات
  • پیشنهاد برای بر گزاری  کلاس های تقویتی برا آمادگی امتحان ترم
  • ملاقات با اولیای دانش آموزان بسیار ضعیف ، برای آگاهی دادن به والدین از وضعیت فرزندشان


سرگروه : نائیج کناری

دبیران محترم :

خانم ها :

  • رحیمی وحید
  • بختیاری
  • مهدوی فر
  • زال
  • شاکرمی
bordbar بازدید : 69 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

شهادت مظلو مانه ی امام حسین و یاران  با وفایش و شهادت  علی اصغر این طفل معصوم و شیر خواره اش را به همه هموطنان خصوصا همکاران فرهنگی تسلیت عرض می کنم

 

دبیر ریاضی : نائیج کناری

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    زیست شناسی

    گروه زیست شناسی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 25
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 24
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 28
  • بازدید سال : 201
  • بازدید کلی : 6,347